JOERI POSTMA

Al tien jaar lang zorgen creativiteit, flexibiliteit, een prettige persoonlijke samenwerking en oog voor detail voor succesvolle resultaten.

15TWELVE DESIGN & FOTOGRAFIE

Achter de naam 15Twelve staat de gepassioneerde (web)designer & fotograaf Joeri Postma. Al tien jaar lang zorgen creativiteit, flexibiliteit, een prettige persoonlijke samenwerking en oog voor detail voor succesvolle resultaten.

Van het ontwerpen van een logo of huisstijl, het bouwen van een complete marketingwebsite tot het maken van professionele fotoshoots. Met zijn creatief, geschoolde achtergrond en de dagelijkse behoefte om zichzelf  te blijven ontwikkelen wordt iedere opdracht op uiterst professionele wijze uitgevoerd waarin ook de allerkleinste puntjes, zorgvuldig op de i gezet worden.

15Twelve kan je de elementen ook aanbieden als totaalpakket. Op deze manier blijft alles onder één dak, met als voordelen: een betere integratie van de verschillende elementen, één contactpersoon en een gunstigere prijs. Dit alles met maar één doel: Ieder project de specifieke aandacht geven die het nodig heeft, om zo keer op keer tot een resultaat te komen waar beide partijen trots op kunnen zijn.

Joeri Postma ontwerpt en bouwt marketing gerichte websites in het WordPress CMS, ontwerpt logo’s, huisstijlen en printmateriaal in Photoshop / Illustrator en fotografeert en filmt met een fullframe Nikon D750.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

15TWELVE DESIGN & FOTOGRAFIE

DIENSTEN

Logo Design

Startend met papier en potlood werk ik het logo in goed overleg uit tot een beeldmerk dat staat voor wat jouw bedrijf moet uitstralen en wat past bij de doelgroep dat je aan wilt spreken.

Print Design

Vaak de tweede stap in het bepalen van de look & feel van jouw bedrijf. Denk hierbij aan een pakkend ontwerp voor alles wat geprint wordt zoals visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders, advertenties etc.

Web Design

Het ontwerpen en het bouwen van een nieuwe website. Van portfolio websites tot uitgebreidere, marketing gerichte websites waarbij de focus ligt op conversie en goede vindbaarheid.

Website fotografie

Tegenwoordig is text niet meer voldoende. Websitebezoekers hebben weinig tijd en willen snel overtuigd worden. Doormiddel van goede sfeerfotografie krijgt je website een visuele opkikker en krijgen je teksten meer inhoud.

Interieur / exterieur Fotografie

Het fotograferen van de binnen-, en buitenkant van je bedrijf. High dynamic foto’s doormiddel van een mooie groothoeklens maar ook sfeerfoto’s kunnen je website of drukwerk ondersteunen.

Portret Fotografie

Geen traditionele portretfoto’s met een wolkenachtergrondje. Sfeervolle portretfotografie van jou, je team of je werknemers. Uiteraard ook weer te gebruiken voor je website of drukwerk.

pattern
https://www.15twelve.com/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.15twelve.com/
#1fb6f5
style1
scrollauto
Laden...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
https://www.15twelve.com/wp-content/themes/yunik-installable
on
yes
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off