Portfolio ‘Fotografie’

Voor het bedrijf Avananton ben ik voor de voor de lancering van een nieuwe online brochure een dag op pad geweest met mijn camera. We zijn de dag gestart in het kantoor in Obdam en vervolgens in een van hun loodsen. De tweede helft van de dag hebben we rondom schiphol een aantal scenario’s gefotografeerd.

Dec 18, 2016

0

Voor het arbeidsbemiddelingsbedrijf Joinuz ben ik gevraagd de medewerkers te fotograferen. Met mijn flitsers, softbox en camera ben ik vervolgens naar het bedrijf gegaan en hebben we daar een geschikte muur uitgezocht. Op aanvraag van de klant heb ik de foto’s in het zwart/wit met hun rode bedrijfskleur als steunkleur bewerkt.

Nov 06, 2016

0

Naast de fotografie van de verschillende projecten van Socius Wonen ben ik gevraagd om het team te fotograferen. De huidige foto’s vond Socius te statig en kill. Dankzij de weergoden die meezaten, hebben we buiten kunnen fotograferen. Om het gezicht mooi, zacht uit te belichten en net dat sprankelende lichtje in de ogen te krijgen, heb ik gebruik […]

Sep 26, 2016

0

Voor restaurant ‘t Beemster Spijshuis heb ik recentelijk een nieuwe website opgeleverd. De voorgaande website was enigszins gedateerd en werkte niet op smartphones en tablets zoals het tegenwoordig hoort.  Bovendien wilde het personeel van het restaurant voor de klanten de overstap maken naar online reserveringen i.p.v. telefonisch.

Sep 26, 2016

0

Voor de Purmerendse accupuncturistenpraktijk ben ik gevraagd om het hele designplaatje te verzorgen. Gestart met het ontwerp van het logo ben ik in de praktijk langs gegaan voor interieurfoto’s, portretfoto’s en sfeerfotografie voor de website die ik uiteindelijk gebouwd heb. Doormiddel van het handige systeem achter de website heeft de klant de pagina’s zelf voorzien van de […]

Sep 26, 2016

0

Op het moment van schrijven werk ik met een team bestaande uit een marketing manager, content marketeer en een programmeur aan de ontwikkeling van de nieuwe website voor Socius en de daarbijbehorende fotografie.

Sep 26, 2016

0

Na het jaarlijkse herontwerp van de showroom van fashionbedrijf Blue Glory ben ik gevraagd interieurfoto’s te komen maken. De foto’s zijn o.a. gebruikt voor de website (www.blueglory.nl) die ik vorig jaar gebouwd heb.

Aug 15, 2016

0

Van al het fotomateriaal dat ik de afgelopen 2 jaar heb geschoten voor hoveniersbedrijf WH-Tuinen, heb ik een portfolio fotoboek samengesteld. De klant gaat deze boeken gebruiken bij het toelichten van hun werk naar toekomstige klanten.

Mei 06, 2016

0

Om de taaltrainingen van DnA Languages in beeld te brengen ben ik een ochtend naar Den Haag gegaan om met een aantal acteurs en een docent beeldmateriaal te schieten voor de nieuwe website en brochure.

Feb 04, 2016

0

Voor de uitreiking van de Shell retailer van het jaar ben ik ingezet om de bijeenkomst te fotograferen. Een feestelijke bijeenkomst met prijsuitreiking, groepsfoto en taart.

Dec 16, 2015

0

pattern
https://www.15twelve.com/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.15twelve.com/
#1fb6f5
style1
scrollauto
Laden...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
https://www.15twelve.com/wp-content/themes/yunik-installable
on
yes
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off