Portfolio ‘Fotografie’

Ter voorbereiding van de bouw van de nieuwe website heb ik in opdracht van Fit 5 op 2 verschillende vestigingen sfeerbeelden geschoten. Naast de website zal de fotografie ook gebruikte worden voor drukwerk.

dec 28, 2018

0

Voor het bedrijf Succesvolle Opvolging bouwde ik de website en maakte ik de fotografie. De voorgaande website was helaas nog redelijk nieuw maar technisch gezien niet goed gebouwd waardoor de website zeer traag was. Met deze nieuwe website hebben we afscheid genomen van lange laadtijden en ligt de focus op snelheid en dus meer conversie.

dec 03, 2018

0

Voor het bedrijf BD Containers heb ik in het Amsterdamse havengebied een reeks foto’s geschoten van de het bedrijf, de werknemers en de werkzaamheden in en rondom het bedrijventerrein.

okt 18, 2018

0

Voor het mega toffe bedrijf Classic Boat Tours mocht ik zowel de fotografie schieten als de twee-talige website bouwen. Classic Boat Tours verhuurt vanuit het Amstel Hotel als thuishaven luxe cruises¬†over de Amsterdamse grachten. Ik mocht een dagje meevaren met mijn camera en ging daarna aan de slag met de website ūüôā https://www.classicboattours.nl

jul 10, 2018

0

Voor het¬†bedrijf Avananton ben ik voor de voor de lancering van¬†een nieuwe online brochure een dag op pad geweest met mijn camera. We zijn de dag gestart in het kantoor in Obdam en vervolgens in een van hun loodsen. De tweede helft van de dag hebben we rondom schiphol een aantal scenario’s gefotografeerd.

dec 18, 2016

0

Voor het arbeidsbemiddelingsbedrijf Joinuz ben ik gevraagd de medewerkers te fotograferen. Met mijn flitsers, softbox en camera¬†ben ik vervolgens naar het bedrijf gegaan en hebben we daar een geschikte muur uitgezocht. Op aanvraag van de klant heb ik de¬†foto’s in het zwart/wit met hun rode bedrijfskleur als steunkleur bewerkt.

nov 06, 2016

0

Naast de fotografie van de verschillende projecten van Socius Wonen ben ik gevraagd om het team te fotograferen. De huidige foto’s vond Socius te statig en kill. Dankzij de weergoden die meezaten, hebben we buiten kunnen fotograferen. Om het gezicht¬†mooi, zacht uit te belichten en net dat sprankelende¬†lichtje in de ogen te krijgen, heb ik¬†gebruik […]

sep 26, 2016

0

Voor restaurant ‘t Beemster Spijshuis heb ik recentelijk een nieuwe website opgeleverd. De voorgaande website was enigszins gedateerd en werkte niet op smartphones en tablets zoals het tegenwoordig hoort. ¬†Bovendien wilde het personeel van het restaurant voor de klanten de overstap maken naar online reserveringen i.p.v. telefonisch.

sep 26, 2016

0

Op het moment van schrijven werk ik met een team bestaande uit een marketing manager, content marketeer en een programmeur aan de ontwikkeling van de nieuwe website voor Socius en de daarbijbehorende fotografie.

sep 26, 2016

0

pattern
https://www.15twelve.com/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.15twelve.com/
#1fb6f5
style1
scrollauto
Laden...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
https://www.15twelve.com/wp-content/themes/yunik-installable
on
yes
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off