Portfolio ‘Logodesign’

Voor het bedrijf Gebr. Van Leeuwen dat zich specialiseert in het internationaal on-site machining en boringen op zee maakte ik dit logo. De vraag vanuit de klant was of ik een upgrade kon maken op het bestaande logo. In grote lijnen gelijk maar leesbaarder en makkelijker om te verwerken binnen verschillende doeleinden. Het oude logo:

nov 08, 2018

0

Door Ellen Olsthoorn ben ik gevraagd het logo van haar nieuwe Acupunctuur praktijk te ontwerpen. Na een zoektocht van verschillende lettertypes, kleurencombinaties en vormen zijn we in goed overleg tot dit eindresultaat gekomen. Ondertussen werk ik verder aan de visitekaartjes, het briefpapier en uiteindelijk haar nieuwe website.

dec 21, 2014

0

Voor het hoveniersbedrijf WH-Tuinen waarvoor ik regelmatig op pad ga met mijn camera, ben ik gevraagd het logo te re-designen. Uit een drietal uitgewerkte ontwerpen heeft de klant deze uitgekozen. Het nieuwe logo is tevens de basis geworden voor de nieuwe bus van WH-Tuinen. Onderstaand het oude logo dat rijp was voor vervanging.

okt 16, 2013

0

Voor het startende bedrijf Symfonie uitvaarten mogen wij het complete pakket verzorgen. Logo, huisstijl, website en fotografie. Bijzondere klussen dit omdat we heel doelgericht te werk kunnen gaan en alles kan op elkaar aangesloten worden. Uiteraard zijn we begonnen met het neerzetten van een sfeer met daaruit voortvloeiend een logo. Op het moment van schrijven […]

jul 12, 2013

0

Voor het startende bouwbedrijf STA-nl ben ik gevraagd het logo te ontwerpen. Een logo wat goed doorgevoerd moet kunnen worden op hun website, huisstijl en vervoer.

feb 25, 2013

0

Voor de webdeveloper Frank van der Sluijs is 15Twelve gevraagd het creatieve gedeelte van zijn startende bedrijf op zich te nemen. Een fris, stijlvol logo gebaseerd op de naam Cuisine IT was de vraag. 15Twelve is vervolgens aan de slag gegaan om de twee werelden van Cuisine (denk aan keuken / bord) en IT (denk […]

dec 05, 2012

0

Voor het startende bedrijf Applehelper uit Eindhoven is 15Twelve gevraagd het volledige pakket te verzorgen. Startend vanuit het concept en het logo tot de visitekaartjes en de website. Het logo staat inmiddels en de visitekaartjes worden gedrukt dus nu op naar de volgende stap, het ontwerp en de bouw van de website.

okt 16, 2012

0

Voor de website www.cafecultura.nl die binnenkort gelanceerd zal worden heb ik naast de website het logo gerealiseerd. Na een viertal opzetten en hier en daar wat te hebben getweakt heeft de klant voor deze versie gekozen.

aug 30, 2011

0

Het bedrijf D.Kalf handelt in touwwerk en scheepsbenodigdheden. 15Twelve is gevraagd het logo te ontwerpen wat gebruikt zal gaan worden op hun huisstijl en website.

jul 04, 2010

0

pattern
https://www.15twelve.com/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.15twelve.com/
#1fb6f5
style1
scrollauto
Laden...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
https://www.15twelve.com/wp-content/themes/yunik-installable
on
yes
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off