Portfolio ‘Portretfotografie’

Voor het arbeidsbemiddelingsbedrijf Joinuz ben ik gevraagd de medewerkers te fotograferen. Met mijn flitsers, softbox en camera ben ik vervolgens naar het bedrijf gegaan en hebben we daar een geschikte muur uitgezocht. Op aanvraag van de klant heb ik de foto’s in het zwart/wit met hun rode bedrijfskleur als steunkleur bewerkt.

nov 06, 2016

0

Naast de fotografie van de verschillende projecten van Socius Wonen ben ik gevraagd om het team te fotograferen. De huidige foto’s vond Socius te statig en kill. Dankzij de weergoden die meezaten, hebben we buiten kunnen fotograferen. Om het gezicht mooi, zacht uit te belichten en net dat sprankelende lichtje in de ogen te krijgen, heb ik gebruik […]

sep 26, 2016

0

Voor Blue Glory ben ik op het moment van schrijven bezig met de bouw van de nieuwe website. De huidige website is gebouwd in Flash wat niet ondersteund wordt op veel smartphones en tablets. Ter ondersteuning ben ik 2 middagen langs geweest voor het fotograferen van de showroom en de medewerkers.

mei 08, 2014

0

Voor het Pathologisch centrum Pathan ben ik de afgelopen weken een aantal keer naar Rotterdam geweest. Voor een grote fotowand in het laboratorium heb ik alle 75 werknemers geportretteerd en na interne verbouwingen de afdelingen opnieuw in beeld gebracht.

nov 10, 2013

0

pattern
https://www.15twelve.com/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.15twelve.com/
#1fb6f5
style1
scrollauto
Laden...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
https://www.15twelve.com/wp-content/themes/yunik-installable
on
yes
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off